Sponsorloop 2015 – Dag 4

juli 23, 2015 admin

De derde dag is de dag van Groesbeek, maar is meer bekend van de zevenheuvelenweg!
Maar eerst beginnen we met weer een lang stuk Nijmegen, waar het nog rustig is met toeschouwers. Het is immers nog maar net vijf uur geweest.

Langs Malden komen we en daarna Plasmolen. Ook Milsbeek wordt aangedaan en dan begint het lekker druk te worden langs de kant. Toch zitten we ons wel te verbazen over de toeschouwers die om zes uur met hun ontbijtje langs de kant staan te kijken en aan te moedigen. Ook muziek korpsen zijn al vroeg uit de veren om de lopers aan te moedigen. Na Milsbeek begint de terugtocht naar Nijmegen. De eerste heuvels dienen zich aan bij Grafwegen en Bredeweg. Je zou denken dat de zevenheuvelenweg al begonnen is maar die begint toch echt pas na Groesbeek.

In Groesbeek stonden er supporters voor ons langs de kant van de weg. Heerlijk is dat, even uit de rij om familie te vertellen hoe het tot dusver gaat. Ans met 5 blaren waar vandaag nummer 6 is bijgekomen, Floris met spierpijn en Ido met de pijn aan zijn schenen. Alleen Annemieke is nog zonder blessures.

De zevenheuvelenweg is ons allemaal meegevallen. Hierna stond Berg en Dal op het programma en daarna waren we al weer terug in Nijmegen.( opgeven is er nu niet meer bij, en we starten morgen vroeg )
De spreuk van de dag was: Het leven is geen competitie. Eenieder maakt zijn eigen reis. Volg je eigen pad. Maak eigen keuzes en benut je kwaliteiten.